*Kofi zmierza powoli na ring*
"Powiadasz że spotka mnie mała niespodzianka jak będę wychodził z klatki to spotka mnie niespodzianka.Nawet jeżeli będziesz próbował pobić mnie po walce to ja i tak otrzymasz Trouble in Paradise i będziesz rozniesiony"
-Tak sądzisz ? Zabawne .. Lekceważysz .. Moje UM .. I Kwestionujesz to że jestem Awsomeee! Żałosny jesteś wiesz ? Ja nie mówie że po walce .. Nie mówie że przed .. Nie mówię że w trakcie! Ja moge cie za atakować gdzie będziesz .. WC, Szatni, Backstage'u, na rampie, w domu..wszędzie..! Really ? Yes!
Kliknij na sygne, aby ujrzeć KP!
Becaus I'am The Miz and I'am......AWESOME!
*Wchodze do ringu i siadam na inny narożnik*
"Ja nie lekceważe twoich umiejętności , ja poprostu wiem że ich nie masz *Cheer publiczności* , a Awesome nigdy nie jesteś , nie będziesz i nie byłeś Awesome . A widzisz teraz już nie chcesz mnie zaatakować , bo się mnie obawiasz że cie rozniosę tak jak ty niby teraz rozniosłeś AJ Styles"
-Uważasz że się boję .. ? Really ?
Zeskakuje z narożnika ..
- Wiesz .. Jestem Awesome .. Nie przyznajesz tego, ale to wiesz! I wiesz co pokonam cie kiedy chcę .. Because You Are Kofi Kingston And You Are A Looser!
Miz uśmiecha się arogancko i schodzi na BS ..
Gdy jescze jestem na narożniku a on mówi :
"Because You Are Kofi Kingston ...
to szybko z narożnika wykonuje Crossbody
Szybko łapię za mikrofon i staje przy leżącym Mizie i mówię :
"Becaus I'am Kofi Kingston and I'am......AWESOME!
*Publika szaleje i krzyczy "Kofi 4 ever , Kofi Rulez , Miz Suck*
Kofi rzuca mikrofon na ziemie i udaje sie na BS
Ostatnio edytowany przez Kofi Kingston (2011-06-20 12:23:25)
Schodzę osłabiony na BS .
A teraz zobaczymy walkę : Szejmus vs. Kofi Kingston . !! vs.
- Zapraszam kapcie na ring....
SOS
Buchają zielono - żółte fajerwerki , a Kofi wybiega i tauntuje po czym biegnie na ring i przybija piątki fanom wchodze na ring i czekam na rywala
Klatka zostaje "spadnięta" i teraz . :
Tradycyjnie - Kto ładniej - ten zaczyna .
Gong.
Słyszę gong!.Odrazu zaczynam biegać na około rywala aby go zdezoriętować i w odpowiedniej chwili uderzyć.gdy już chwile pobiegam na około przeciwnika Sheamusa to wyprowadzam bardzo mocne kopnięcie w brzuch a potem dokładam kopnięcie w głowę aby zamroczyc rywala i gdy jest już zamroczony to szybko łapię przeciwnika za głowę i idę z nim i wrzucam go w klatkę.Sheamus odbij się jak od deski i jest zamroczony dlatego wtedy ja odbijam się od przeciwległych lin i powalam Celtyckiego Wojownika z Irlandii poprzez bardzo mocny Flying Clothesline
(Clothesline z wyskoku jak coś).Gdy Sheamus leży po moich atakach dlatego też zaczynam tauntować a publiczność wzmaga dla mnie doping a wtedy zaczynam mocno okopywać rywala po głowię przez 10 sek .Podnoszę rywala odbijam go od lin i czekam aż do mnie wróci aby tylko znowu go podciąć.Gdy Sheamus leży do szybko odbijam się od lin i gdy Celtycki Wojownik leży do dobijam go potężnym Leg Drop'em na twarz.Sheamus złapał się za szyję a ja podniosłem Celtyckiego Wojownika i jescze raz wrzuciłem go w klatkę i odbijem się od lin i powaliłem go poprzez Shoulder Block.Gdy Sheamus leży to naśmiewam się i wykonuje charakterystyczny dla Sheamusa taunt czyli bije się w pierś a potem dre się w niebo głosy aby zdekoncentrować rywala.Podnoszę Sheamusa i pokazuje mu przed twarzą You Can't See Me a potem sprzedaje mu kop w brzuch i łapię go za głowę a potem ide z nim do narożnika i uderzam jego głową o narożnik.Gdy Sheamus leży w narożniku to biore rozbieg i sprzedaje mu potężny kop w głowę.Podnoszę Celtyckiego Wojownika i irish wheep do narożnika po którym ide do narożnika i dobijam Shemausa Shoulder Thurstami.Po wszystkich tych akcjach siadam na narożnik i odpoczywam a przy okazji tauntujeOffline
Spoglądam na swojego rywala. Nie będzie on w stanie nic zrobić w tej walce. To tylko marna czarna pchła, którą zgniotę. Nie bawię się w żadne skradanie, tylko od razu przechodzę do klinczu. Tutaj dominuję. Wyprowadzam parę ciosów "z kolanka" w splot słoneczny, po czym zgrabnie przechodzę do Headlock'u. W końcu puszczam uścisk i wyprowadzam serię 4 punchy w głowę. Od razu dodaję Irish Wheep na liny. Gdy Kofi wraca, obrywa Clothesline'm. Podnoszę go. Kolejny Irish Wheep. Tym razem w narożnik ( z um. Hammer Throw). Tam 4 brutalne Shoulder Thrust'y. Wyciągam rywala z narożnika i od razu atakuję serią 4 punchy w głowę. Dodaję Gut Kick (kopnięcie w brzuch) i znów zapinam Headlock. W końcu puszczam. Irish Wheep na liny. Gdy wraca otrzymuje Shoulder Block. I tak 3 razy. Gdy leży odbijam się od lin i wykonuję Knee Drop na głowę. Dokładam 4 stompy na brzuch. Czekolada już się nie wywinie. Podnoszę go. Kolejna seria 4 punchy w głowę. Dokładam Gut Kick i 4 potężne maczugi w plecy. Kingston już nie wyrabia. Ja jednak za nic mam litość i dobijam go 5 brutalnymi stompami. "Pomagam" mu wstać. Kolejna seria 4 punchy. Irish Wheep na liny. Pozoruję Clothesline. Jednakże była to tylko zmyłka! Tak naprawdę wyprowadzam Big Boot! Przeciwnik liże glębę.
- Fak ju dziffko!
Czuję, że mam kontrolę, więc pozwalam sobie na taunt.
Mamy Knee Drop oraz Big Boot dla Kofiego, gdyż Kofi liże glębe, Szejmus ma swój taunt.
Wiec tak : Kofi napisał wszystko chaotycznie ,ale plus za pisanie iż to wgl odbywa się w klatce, za to Szejmus o tym zapomniał, lecz jego akcje były bardzie precyzyjne a jego Dziffko jest wprost cudowne .
shejmus DALEJ.! ( Tym razem opisz coś o klatce... )
Kofi nie jest skory do podniesienia się, więc chcąc nie chcąc muszę mu pomóc. Od razu wyprowadzam 4 punche w głowę. Chwytam go za włosy i podprowadzam do klatki. Zaczynam niekulturalnie rozpieprzać mu ryj o klatkę. To będzie gdzieś z 5 uderzeń. Gdy uznam, że już to posyłam Kofiego do narożnika za pomocą Irish Wheep'u (cały czas działa Hammer Throw). Trzeba zachować tradycję, więc 4 Shoulder Thrust'y. Dodaję także 5 wgniatających w narożnik stompów. W końcu wyciągam go z narożnika i zapinam Headlock. Podprowadzam go w tej pozycji na środek ringu. Puszczam. 2 mocne Gut Kick'i i 2 maczugi w plecy. Powinien być na kolanach. Chwytam go za głowę. Odchylam do tyłu. I z impetem nabijam na swoje kolano. Kofi czuje się teraz jakby był po megamelanżu. Dokładam 4 stompy na brzuch i podnoszę go. Ponownie chwytam go za włosy. Ustawiam rywala blisko "ściany" klatki. Wyprowadzam 3 punche dla pewności, że się nie wywinie. Gut Kick. Kofi jest pochylony. Szybkie odbicie od lin i Knee Lift prosto w czarną mordę Kingston'a. Mało tego. Czarnuch trafia jeszcze mordą w klatkę, bo impet był spory. Czekolada po raz kolejny liże glębę.
- Its dy szejn tu fejn kuffa!
Wykonuję swój charakterystyczny taunt, po czym podnoszę Kofiego. 4 punche w głowę. A teraz uwaga. Używam Um. Dirty i sprzedaję Czarnuchowi takiego Low Bowl'a (kopnięcie w klejnoty), że już do końca życia nie będzie mógł być ojcem. Kofi miota się z bólu na macie i krzyczy coś cienkim głosem. Nie zwracam na to uwagi. Jeszcze raz wykonuję swój charakterystyczny taunt. Podnoszę piszczącego Czarnucha i błyskawicznie ustawiam go pod Scoop Slam. Nie wykonuję jednak tej techniki od razu. Rozpędzam się i wbijam Kofiego w klatkę cały czas go trzymając. Dopiero po tym wykonuję Scoop Slam. Kofi wykazuje nadzwyczajne upodobanie do liznania gleby więc pozwalam sobie na taunt.
PS. Dokończymy gdzieś za 30 min. maks. 1 h. Jadę do fryzjera ;(.
Kofi nie da się tak łatwo podprowadzić do klatki no więc może coś zrobić, gdy ty trzymasz go za włosy .. Co robisz ?