RAW!!!
Tutaj możemy wysłać e-maila do GM RAW z prośbą... Prosić możemy o walkę o pas, o walkę debiutancką itd... Jeśli tu nie napiszecie o walkę, nie dziwcie się, że jej nie dostaniecie, chyba , że jest się bardzo aktywnym...
Its dy szejn tu fejn!
E plaster hed!!! Łooo kur*a a to co to? Laptop!
Drogi panje anońmofy gieemie roł. Hćałbym walki na pirfszej gali roł. Najlepiej o kontenera... Znaczy się kołtendera.
Ding Dong- Dong Ding! Przyszedł e-mail! A w e-mailu pisze:
Drogi Sheamusie... Chciałbym sprawdzić twoje umiejętności... Odbądź walkę na SuperStars z dowolnym zawodnikiem, dowolnym sędzią i od stylu zwycięstwa zależy walka o pas... Dziękuję
Pukam po czym wchodzę i widzę komputer nikogo więcej ..
-Really ?
Miz mina WTF ?
-Mam gadać do komputera .. Czyli robicie ze mnie wariata ? Really ? Mniejsza z tym . Chciałbym dostać walkę na RAW I o pretendenta bądź nie .. Jak wolisz, ale wiec że ten roster ze mną będzie AAWWWESSSSSSOME! Because I'AM THE MIZ AND I'AM AWWWESSSSSSSSSSOME!
Kliknij na sygne, aby ujrzeć KP!
Becaus I'am The Miz and I'am......AWESOME!
Podoba mi się twoje podejście i pewność siebie, ale nie przesadź! Dostajesz walkę o pretka do WWE CHAMPIONSHIP... Tylko nie zepsuj
Pukam i wchodze do biura
Mówię : "Chce walke na następnym RAW
Wychodze
Kofi, walka na RAW- załatwione, AJ-pretedent(??) dostaniesz , a walkę odbędziesz na następnym RAW z Mizem
Mlecznoskóry wchodzi do pomieszczenia z laptopem.
- Drogi panie GM'ie RAW. Na ostatniej gali zaprezentowałem się z dobrej strony. Mam nadzieję, że docenił Pan mój wysiłek. Na następnej gali chciałbym walki o US. Title.
Its dy szejn tu fejn!!!
Ostatnio edytowany przez Krystoffer (2011-06-22 12:16:38)