Biuro GM'a!
Pukam, po "proszę" wchodzę i mówię prosto z mostu:
Witam , panie Theodore... Szanuję pana, jak każdego poważnego człowieka w tej branży... Jednak chciałbym walkę o pas WHC... Mam nadzieję , że nie stawiam zbyt dużych wymagań <chichot>
Po odpowiedzi żegnam się podając rękę i wychodzę...
-Punk .. , Randy! Obaj dostaniecie walkę na pierwszym SD no i skoro obaj jako pierwsi się zgłosiliście to zmierzycie się przeciwko sobie w walce One vs. One No DQ W Main Evencie! Wygrany tej walki dostanie walke o preta do WHC na 2 SD, a przegrany o IC także na drugim! Dziękuje wam, a tera mam dużo roboty . Dowidzenia!
Wyrzuca ich z biura i siada do biurka .
Wchodzę do biura zadowolony podaję rękę GM'owi po czym zaczynam mówić:
Panie Theodor'e bardzo pana szanuję i podziwiam wiem że jestem nowym zawodnikiem błękitnej gali ,ale czy mógłbym zadebiutować na SD 1 ?
Czekam na odpowiedz ze strony GM.
-Witaj Trent! Oczywiście, lecz przeciwko komu to nie wiem! Zobaczy się, a walka odbędzie się na zasadzie tej co Ortona i Punk'a! Wygrasz to na next SD o preta do WHC przegrasz to na next do IC! Proste, a tera nie przeszkadzaj do widzenia!
Puk!!Puk!!Wchodze a tam czeka już Theodore Long i mówie chciałbym walki na SD! o pas IC jestem bardzo obiecującym wrestlerem napewno nie zawiode i po tym Shelton Benjamin wychodzi z biura i czeka na odpowiedź
-Witaj Shelton ... Walke na SD masz już zapewnioną, a zmierzysz się przeciwko .. Trentowi! Zasada ta sama co w innych walkach .. Wygrasz to na next SD dostajesz walke o preta do WHChampionship, a jak przegrasz to do IC!
Uśmiech i wygania Benjamina!
Pukam do biura ... Po usłyszeniu słowa ,, proszę " wchodzę do biura i podchodzę do Theodore'a , po czym witam się z nim uściskiem dłoni. Zaczynam mówić
- Witam, jestem nowym zawodnikiem tego rosteru i chciałbym debiutanckiej walki na pierwszym w historii Friday Night SmackDown. Jestem dobrym zawodnikiem i chciałbym dostać szanse do walki o pas World Heavyweight Championship ! Nie zawiedzie się pan na mnie
Puszczam oczko GM'owi i po usłyszeniu odpowiedzi wychodzę grzecznie zamykając za sobą drzwi ...